GAT Manacor – Grup de Suport Terapèutic en VIH

Durant l’any 2009 iniciàrem un nou projecte pioner en Balears: un grup de suport terapèutic en VIH.

Es tracta d’un grup de suport per a pacients amb VIH, dirigit per la psicòloga d’ALAS, i que es realitzarà en context hospitalari, en concret a l’ Hospital de Manacor.

Al grup es pretenen treballar aspectes psicològics, emocionals i socials, per millorar la qualitat de vida dels pacients afectats pel VIH.

Aquest projecte és pioner en les nostres illes, ja que serà la primera vegada que es realitzarà en un context hospitalari, pel qual comptam amb el suport i recursos de l’Hospital de Manacor i de la seva unitat de Medecina Interna.

El grup tendrà inici el 16 de febrer,  i es durà a terme els dies dimarts de  19 a 21 hores, cada quinze dies, i al llarg de cinc mesos.

Si el teu  hospital de referència es l’Hospital de Manacor, i estàs interessat/ada en participar en el Grupo de Suport Terapèutic, posat en contacte amb nosaltres mitjantçat teèfon o correu electrònic:

971 71 44 88

social@alas-baleares.com

En el cas de que estiguèssis interessat/ada i el teu hospital de referència sigui un altre, fes-nos-ho saber: estem pensant en posar en marxa una iniciativa similar a Palma.