+ que PrEP

Image

Servei d'assessorament i acompanyament confidencial i gratuït destinat a persones que estan prenent la PrEP (Profilaxi preexposició).

La PrEP un fàrmac que prevé la transmissió del VIH. Ja sabeu que des d'ALAS tot allò que sigui maximitzar el plaer i minimitzar el risc ens encanta. La nostra sexualitat i eròtica està per a viure-la, explorar-la i gaudir-la.

Així que si per a tu la PrEP et permetrà esplaiar-te, xalar i contribuir al teu benestar: diví! Cal dir que amb la PrEP no sempre és or tot el que rellueix. Podria ser que t'estiguis plantejant prendre-la per no gestionar altres coses? Per exmple, sentir-te pressionat a no usar preservatiu o una por desmesurarada al VIH.

Si això t'ha ressonat, contacta amb nosaltres. La PrEP no és la solució a tot, ni l'opció ideal per a totes les persones. Recorda, que per exemple, no prevé d'altres ITS o de l'embaràs; o que el fet de prendre-la pot implicar efectes secundaris com a nàusees o maldecaps (tot i que solen ser lleus i reversibles); i que prendre-la va de bracet d'anàlisi cada 3 mesos.

A ALAS us convidem a compartir un espai i estona amb nosaltres per reflexionar sobre la presa de la PrEP, el què volem d'ella, i després si decideixes iniciar el procés, compta amb nosaltres com a suport i seguiment, per si en qualque moment et resulta un procés tediós, complicat i estressant.

Prevenció combinada

    He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad.

    Com puc accedir al servei?

    Pots demanar cita a través de:

    +34 680730303