+ que PrEP

Image

Servei d'assessorament i acompanyament confidencial i gratuït destinat a persones que estan prenent la PrEP (Profilaxi preexposició) o es plantegen fer-ho.

La PrEP un fàrmac que prevé la transmissió del VIH. Ja sabeu que des d'ALAS tot allò que sigui maximitzar el plaer i minimitzar el risc ens encanta. No se’ns oblida que la nostra sexualitat i eròtica estan per a viure-les, explorar-les i gaudir-les.

Així que si la PrEP t’ha de permetre esplaiar-te, xalar i contribuir al teu benestar: diví! Cal dir que amb la PrEP no sempre és or tot el que llueix. Podria ser que t'estiguis plantejant prendre-la per no gestionar altres coses? Per exemple, la pressió de no usar preservatiu? o pot ser una por desmesurada al VIH?

Si això t'ha ressonat, pots parlar-ne amb nosaltres. La PrEP no és la solució a tot, ni l'opció ideal per a totes les persones. Recorda que, per exemple, no prevé d'altres ITS o de l'embaràs; o que el fet de prendre-la pot implicar efectes secundaris com a nàusees o maldecaps (tot i que solen ser lleus i reversibles); a més, prendre-la va de bracet d'anàlisi cada 3 ò 6 mesos.

A ALAS us convidem a compartir un espai i una estona amb nosaltres per reflexionar sobre la presa de la PrEP, allò que volem d'ella, etc. Si després decideixes iniciar el procés, o si ja estàs prenent-la, compta amb nosaltres com a suport i seguiment, per si en qualque moment et resulta un procés tediós, dubtós, complicat i/o estressant.

Prevenció combinada

    He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad.

    Com puc accedir al servei?

    Pots demanar cita a través de:

    +34 680730303