+ que Prep

Image

Servei d'assessorament i acompanyament confidencial i gratuït destinat a persones que estan prenent la PrEP (Profilaxi preexposició).

És la PrEP un fàrmac que prevé la transmissió del VIH. Ja sabeu que des d'ALAS tot allò que sigui maximitzar el plaer i minimitzar el risc ens encanta. La nostra sexualitat i eròtica està per a viure-la, explorar i gaudir.

Així que si per a tu la PrEP et permetrà esplaiar-te, xalar i contribuir al teu benestar: diví! Cal dir que amb la PrEP no sempre és or tot el que rellueix. Podria ser que t'estiguis plantejant prendre la PrEP per no gestionar altres coses?, com sentir-te pressionat a no usar preservatiu o una por desmesurarada al VIH.

Si això t'ha ressonat, contacta amb nosaltres. A més, recorda que la PrEP no és la solució a tot, ni l'opció ideal per a totes les persones. Recorda, que per exemple, no prevé d'altres ITS o de l'embaràs; o que el fet de prendre-la pot implicar efectes secundaris com a nàusees o maldecaps; i que prendre-la va de bracet d'anàlisi cada 3 mesos.

A ALAS us convidem a compartir un espai i estona amb nosaltres per reflexionar sobre la presa de la PrEP, el què volem d'ella, i després si decideixes iniciar el procés, compta amb nosaltres com a suport i seguiment, per si en algun moment et resulta un procés tediós, complicat i estressant.

Prevenció combinada

    He leído y acepto el Aviso Legal y la Política de Privacidad.

    Com puc accedir al servei?

    Pots demanar cita a través de:

    +34 680730303