Donar és el millor regal

S’acosta cap d’any i és un bon moment per a fer balanç, potser també per a fer una cosa diferent, com ajudar a una causa que t’importi.

Fer una donació a una causa en la qual creguis et farà formar part d’una cosa extraordinària i contribuiràs en la construcció d’un món millor.

La teva donació, per petita que sigui, pot tenir un impacte immens

En les pròximes línies, t’explicarem l’impacte transformador que una donació pot tenir en les nostres vides, i en les vides d’aquelles persones que ho necessiten.

Petites accions poden tenir grans repercussions, amb cadascuna de les nostres petites accions tenim el poder de canviar el món.

Pot ser l’espurna que encengui l’esperança de persones que s’enfronten a adversitats. Cada contribució compta, i conjuntament podem construir un futur més brillant.

Pensa en els somriures que pots inspirar, en les vides que pots canviar.

Cada donació és com una pedra que llancem a un estany, generant ones d’impacte que s’estenen molt més allà del que podem imaginar.

Hi ha moltes raons per a donar a ALAS

En fer una donació a una associació sense ànim de lucre com ALAS, aconseguiràs deduccions fiscals. Fer un donatiu és fàcil i segur, en aquest enllaç t’explicam com fer-ho: https://alas-baleares.com/participa/

Fent una donació en efectiu o mitjançant transferència bancària, la teva col·laboració econòmica ens permetrà:

  • Realitzar accions formatives sobre salut sexual i sexualitats
  • Fer proves de detecció d’infecció de transmissió sexual
  • Oferir atenció psicosocial a persones que viuen amb VIH
  • Activitats associatives

Aquests són només alguns dels serveis que ofereix ALAS. Pots saber més d’ells en la pestanya serveis de la nostra web.

Pots descomptar les teves donacions dels teus ingressos subjectes a impostos, la qual cosa redueix la seva responsabilitat tributària.

Una vegada hagis fet la teva donació, si vols incloure-la en la teva declaració de la renda, només has d’emplenar el formulari de donatius i t’enviarem per correu electrònic un certificat de donació.

Llavors ja podràs incloure la deducció fiscal en la teva declaració de la renda l’any que ve. Per exemple, si fas una donació anual a ALAS de 150 euros, et pots desgravar 120 euros en la teva pròxima declaració de la renda, un 80%.

El poder de la teva contribució, històries que inspiren

Les donacions no sols alleugen necessitats immediates, sinó que també construeixen bases sòlides per a comunitats més fortes i resilients. Imagina l’impacte acumulatiu d’innombrables actes de generositat treballant conjuntament per a superar desafiaments i construir un futur més brillant per a tots.

Darrere de cada donació hi ha una història inspiradora. Ja sigui la mare fadrina que troba suport en un programa d’atenció psicosocial d’ALAS, l’estudiant que accedeix a una educació transformadora o la comunitat que s’uneix per a enfrontar una crisi. Cada història és un testimoniatge del canvi que pot ocórrer quan les persones s’uneixen per a marcar la diferència.

Avui, et convidem a ser part en aquest viatge d’impacte i descobrir el poder transformador que resideix a les teves mans. Gràcies per ser la força que impulsa l’esperança i el canvi!

Marta Bibiloni
Infermera d’ALAS