Participa

El suport de persones com tu ens permet seguir lluitant per una causa tan important com és la prevenció del VIH i l'atenció de persones afectades a la nostra comunitat. El nostre model de relació et permet col·laborar amb ALAS de diferents formes.

Recorda que fer una donació té beneficis fiscals en la declaració de la renda. Si fas un donatiu pots sol·licitar el teu certificat de donacions, només has d'emplenar el formulari que t'indiquem a baix.

Estabilitza els nostres serveis, fes-te soci/a

La teva aportació regular com a soci/a ens permet obtenir uns ingressos de forma segura i planificada, que fan possible aquelles activitats que tant ens costa subvencionar a través d’altres mitjans. Així doncs, les persones usuàries de l’Àrea Psicosocial seran les més afavorides gràcies a tu.

Em vull associar a ALAS

Una gran ajuda amb un petit gest, fes un donatiu

Amb una aportació puntual, ens ajudaràs a fer front a algunes de les despeses més necessàries. Participaràs en la compra de material preventiu, com preservatius i lubrificants, i en la realització de campanyes a favor de la prevenció i la reducció de l’estigma.

Pots fer una donació puntual mitjançant tranferència bancaria

IBAN: ES71 2056 0004 4710 0168 6417 IMPORTANT => CONCEPTE: DONATIU

També pots fer-ho a través de Paypal

He fet un donatiu i vull sol·licitar un certificat

Regala el millor de tu, el teu temps

El voluntariat sempre ha sigut una peça clau en el funcionament de l’entitat. Col·labora durant el teu temps lliure. Les teves mans arribaran fins allà on les nostres no poden. Valorem la teva experiència en qualsevol camp, ja que en el que més ens ajudes és en allò que saps fer millor.

Vull fer un voluntariat

Entitats i col·lectius que participen activament de la feina d’ALAS.

Patrocinadors Oficials d'ALAS

Image
Image
Image
Image
ImageImageImage
ImageImage
ImageImage
Logo Gilead
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Entitats col·laboradores

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
 
Image
Image