Els nens nascuts de mares VIH positives lliures de VIH a través de la profilaxi

Dr Nadjat Mouffok, Professor de Malalties Infeccioses d’Orà CHU.

«La detecció de les dones, mitjançant la prevenció de la transmissió maternoinfantil del VIH, mereix generalitzada i es va oferir a totes les dones embarassades», es recomana el Dr Mouffok en una conferència sobre el VIH-SIDA, presentat en una jornada de conscienciació contra la SIDA, al Museu «El Mujahid».

Aquest metge ha insistit en el respecte de les precaucions universals i la higiene, expliquen les modes de transmissions (sexual, optimista, intercanvi d’instruments punxants i la transmissió del VIH de mare a fill), dient que la PTMI ofereix qualificada durant el part, «per a la prevenció de mare a alletar, entre d’altres».

Més de la meitat de 2.200 Infeccions pel VIH en compte en totes les províncies de l’Oest, són tractats i controlats contínuament a Orà, un bis vaig indicar Dr Mouffok, en ajoutant que 150 els nens són supervisats en la medicina.

Organitzada va posar l’una «Sanabil al-Rahmán», una associació de wilaya de caràcter mèdic i social, Decret Provincial y’a 4 anys, Aquest dia es va caracteritzar per la presentació de diversos documents i discussions per incloure als religiosos i la projecció de una pel · lícula en la percepció del VIH-SIDA en la nostra societat.

Un imam d’Oran, Mustapha Cheikh Ghoulam de témoigné, en aquesta ocasió, han donat suport al desenvolupament social i psicològic de les persones amb VIH-SIDA, trucant a les víctimes dels malalts i els culpables no.

font: http://news80.com/es/2012/04/14/des-enfants-de-meres-seropositives-