30 Aniversari

ALAS celebra el seu 30 aniversari amb tu. Organitzem una sèrie d’activitats que no et pots perdre i que publicarem a la nostra web d’aquí a finals d’any.

Durant aquets 30 anys, s’han produït grans canvis entorn el VIH i la Sida. La situació no és tan preocupant com quan es detectaven els primers casos de Sida. A dia d’avui, les persones amb VIH tenen accés a un tractament que els permet viure i fer una vida normalitzada i saludable.

Una de les conseqüències d’aquest avenç és que ja no es parla tant del virus com abans. No està present en el debat públic, ni en la ment de la gent. Per això, any rere any, se segueixen diagnosticant nous casos de transmissions del VIH.

Al mateix temps, les persones que conviuen amb el virus pateixen els prejudicis i la discriminació, que s’alimenten de la desinformació i el desconeixement.

ALAS segueix lluitant per a que disminueixin les transmissions i per millorar la qualitat de vida de les persones afectades pel VIH, portadores o el seu entorn més proper, recolzant-les i treballant per aixafar els prejudicis.

30 anys no es compleixen tots els dies en el món de les entitats socio-sanitàries, sobretot, després dels temps tan complicats que hem viscut recentment.

Per tot això, celebrem, deixem patent el nom d’ALAS durant aquests mesos! I tu, sí, tu, no t’ho pots perdre!! 

a

Salut i molts d’anys!

 L

Aquí trobaràs el recorregut de la nostra entitat que explica el nostre President, Joan Lluís Llull, després de 30 anys de lluita.

 

Sonia Justo                                                                                                                                                               Antoine Leux
Psicòloga d’ALAS                                                                                                                                                                    Servei de Voluntariat Europeu
A
A
L
A
S
3
0