VII Trobada de Terapies Complementaries d’ALAS

Hola a tots/es: Socis,Voluntaris, Amics, simpatitzants, usuaris…..etc.

Des d’Alas volem comunicar-vos que queda obert el termini de inscripció per assistir a la nostra VII TROBADA DE TERÀPIES COMPLEMENTÀRIES, que es durà a terme a la casa de Colònies de Sant Gullen i Sant Antoni, en la Colònia Sant Pere, des del 29 d’Octubre a l’1 de Novembre, tots dos inclosos.
Us passem la pàgina en la qual podeus trobar la informacó sobre la casa i l’ubicaciò: www.saresidencia.com.
Pel que fa als continguts que seràn tractats durant la Trobada podem avançar-vos que es duran a terme tallers de:

– Risoterapia
– Taller sobre la respiració: Què podem aconseguir a través d’ella i els diferents tipus de respiració.
– Qui Gong.
– Servei de Massatges
– Flores d’Austràlia.
– Servei de Reiki……

Però el programa definitiu no estarà tancat i lliurat fins al començament mateix de la Trobada, estant supeditats a la implicació i disponibilitat dels terapeutes. El programa s’anirà perfilant i completant en els propers dies, de la qual cosa se us informarà oportunament.

El preu de la Trobada serà de:

47 € per als socis (al corrent de pagament), i voluntaris (en actiu).
96 € per No socis, usuaris, amics….

Aquest preu inclou: Allotjament i manutenció en pensió completa des de la nit del 29/11 fins al menjar del dimarts dia 1/11. Així com l’assistència als tallers i materials que siguin necessaris. Queda per compte de l’assistent el desplaçament.

El període per inscriure’s comença el 21 de Setembre i finalitza el 18 d’Octubre fins a les 14 hrs. La data del tancament serà inamovible, per la qual cosa us demanem que la recordeu i respecteu per que després d’aquesta data no es podràn afegir , ni llevar places, ni realitzar-se qualsevol altre canvi.

Si desitges assistir i vols inscriure’t, emplena la fulla de inscripciò que t’enviem en arxiu adjunt (AQUI), tornau-la a “social@alas-baleares.com” o a través del correu ordinari, i fes l’ingrés en el compte que et detallem:

Sa Nostra: 2051 0096 48 1070003534.

Indicant el teu nom i cognoms, i en el concepte “VII Trobada de Teràpies”. Conserveu i porteu a la Trobada el vostre resguard d’ingrés. Les persones que sigueu de Mallorca i vulgueu pagar en efectiu, podeu fer-ho passant per la nostra nova seu, situada al carrer Manuel Sanchís Guarner,9 Baixos (està molt prop de l’anterior seu).
En cas de dubtes sobre qualsevol tema realcionat amb la Trobada, posa’t en contacte amb Anabel Castellanos (vicepresidencia@alas-baleares.com) o en el telefon 650478387.
Les persones que s’inscriguin rebràn abans de la Trobada tota la la informació necessària.

Presència d’ànim i valor en l’adversitat, valen per conquistar l’èxit més que un exèrcit. (John Dryden)”

Et convidem al fet que ens acompanyis, tenim ganes de veure’t…

Una abraçada.

Sergio Rodríguez.
ARPA