OFERTES DE TREBALL – Seguim ampliant l’equip!

Ceram 3 perfils nous per començar a Mallorca partir de l’1 de gener de 2023

En els darrers anys, els serveis d’ALAS s’han anat ampliant i ha augmentat també la demanda de les persones usuàries. Aquesta realitat ens ha portat crèixer com a entitat.

Per això, treiem 3 ofertes de treball per a diferents perfils. El procés de selecció es farà durant el mes de desembre, amb la intenció de que les persones que s’uneixin al nostre equip ho facin a partir de l’1 de gener.

Una de les raons per les quals obrim els tres processos de manera paral·lela, és per a que puguis comparar les diferents ofertes i decidir quina o quines t’interessen més. No són incompatibles les unes amb les altres, així que pots presentar-te a més d’una (sempre i quan sigui perquè creus que encaixes en els perfils).

NOTA IMPORTANT: Cada oferta segueix el seu procés de manera independent, pel que has de presentar una candidatura per a cada lloc de feina, seguint les instruccions de cada oferta en particular.

Sobre nosaltres

ALAS Salut i Sexualitats, també coneguda com Associació de Lluita Anti-Sida de les Illes Balears, és una entitat sense afany de lucre amb 35 anys d’experiència en la prevenció del VIH, i en el recolzament psicosocial especialitzat a persones afectades pel virus. També proporcionem atenció en relació a la resta d’ITS, i altres aspectes englobats dintre de la salut sexual.

Necessitem noves incorporacions a l’equip que encaixin en la filosofia de treball de l’Organització: La nostra tasca consisteix en escoltar a les persones usuàries, tenir en compte les seves necessitats i acompanyar-les en el procés d’ajuda.

En un principi, pot semblar fàcil escoltar, acompanyar i/o oferir informació a les persones usuàries. El repte resideix en el maneig de les nostres emocions i/o prejudicis davant elles i ells, mentre ens comenten com viuen la seva sexualitat o quines són les seves preocupacions.

Si ets una persona empàtica, que sap fer escolta activa i que pot parlar sobre les diferents formes de viure les sexualitats, ALAS és el teu lloc de treball!

Les ofertes

Fes clic per descarregar-te les ofertes que més t’interessin.

Recorda que tens fins les 23:59h del 4 de desembre de 2022 per presentar la teva candidatura!

Equip d’ALAS