Nova campanya de CESIDA per a promoure la prova ràpida

La Coordinadora Estatal de VIH-sida (Cesida) ha presentat una nova campanya de prevenció d’aquesta malaltia, “Sal de dudas”, amb la qual pretén conscienciar als joves de la importància que té fer-se la prova per la qual poden obtenir un diagnòstic precoç.

Aquesta és “una de les prioritats” de prevenció de la sida perquè la prova és beneficiosa per a les persones que la hi realitzen, al facilitar la prevenció primària del VIH, ha explicat Ildefonso Hernández Aguado, director general de Salut Pública.

Segons Cesida, a Espanya hi ha entre 120.000 i 150.000 persones infectades del VIH, de les quals un 30% encara no ho saben i no adopten les mesures necessàries per a evitar la transmissió.

Aquesta situació suposa un important risc, ja que el 25% d’aquestes persones són responsables de més de la meitat de les noves infeccions.

En les seus d’ALAS (Mallorca setmanalment i Eivissa quinzenalment) realitzen la prova ràpida del VIH a tota aquella persona que cridi a les nostres seus i demani cita prèvia. La prova és fiable, confidencial i gratuïta..

Palma: 971 71 44 88

Eivissa: 971 31 23 57

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *