L’IMAS dóna suport al Servei d’Atenció Social d’ALAS

Tot i que els avenços científics han millorat notablement la qualitat de vida de les persones que viuen amb el VIH, encara queda molt de recorregut en l’àmbit psicosocial.

Des d’ALAS oferim suport social a totes aquelles persones afectades -portadores i el seu entorn més proper- que necessiten millorar alguns aspectes relacionats amb la infecció. Alguns exemples en són l’orientació en aspectes de discriminació, l’empadronament per accedir a la targeta sanitàia i/o conèixer i rebre suport d’altres persones que viuen en la mateixa situació.

Aquesta tasca no seria possible sense el treball que realitza la nostra Treballadora Social, en col·laboració amb les psicòlogues d’ALAS i altres professionals de l’àmbit jurídic o de serveis socials. Per això, és indispensable comptar amb fons que ens permetin fer front a les despeses que un servei d’aquestes característiques requereix. Per la seva banda, l’IMAS, Institut Mallorquí d’Afers Socials, ens ha concedit una ajuda econòmica per la tasca que duguérem a terme a Mallorca l’any 2021.

Si tu també vols col·laborar, pots informar-te sobre com fer-ho en el nostre apartat anomenat Participa