La sida, tema central del proper llibre d’Elton John

Segons les dades que es tenen sobre el passat 2011 a tema de salut, més de 30 milions de persones han contret el virus del VIH, una malaltia que encara segueix sense cura i que continua acabant amb la vida de molta gent.

2012.01.19 – Maria Merino

Conscienciar sobre la gravetat de la mateixa i, sobretot, de la necessitat d’educar sobre ella per prevenir-la i respectar als qui la pateixen són les línies que s’han de seguir en aquests moments. I precisament a això va a contribuir el cantant i compositor Elton John amb la publicació d’un llibre.

L’Editorial Hodder & Stoughton ha estat la que ha donat a conèixer que aquest artista va a escriure un treball que tindrà com a eix central el siday en concret com va viure ell aquesta malaltia en els anys 90. Una etapa molt dura aquesta en què va haver d’enfrontar a la pèrdua d’un amic seropositiu: Freddie Mercury.
I això sense oblidar tampoc que, de la mateixa manera, Elton John també va estar en tot moment, i fins i tot en el seu llit de mort, al costat de Ryan White. Aquest va ser un jove americà que va ser expulsat del col · legi per tenir el VIH i que va morir per culpa d’aquest amb tan sols divuit anys.
Ambdues experiències van marcar indubtablement l’artista que ens ocupa i elles les narrarà en el seu pròxim llibre, en què també farà referència a la fundació que va posar en marxa amb el seu nom i que treballa per posar fre a l’avanç de la sida.

Fuente: http://www.cascaraamarga.es/cultura/literatura-gay/1247-el-sida-tema-central-del-proximo-libro-de-elton-john.html