Assemblea Oberta

Vos convocam a la primera Assemblea Oberta de l’any a totes aquelles persones que hi vulguin participar. Serà el proper divendres, 12 de març de 2021.

Ens trobarem de forma presencial a les 18:00h en primera convocatòria i a les 18:30h en segona convocatòria. L’acte tindrà lloc a la sala de reunions que ens ha cedit Iniciativa Verds, C/ General Riera, 3, 1-A. També es podrà seguir la trobada de manera telemàtica.

Per agilitzar la reunió, les persones sòcies rebran un E-mail amb la documentació oportuna. Així, tindran la informació abans i podran enviar-nos les seves preguntes i/o suggeriments o plantejar-los directament a l’Assemblea.

Esperam comptar amb la vostra presència, ja que la participació és imprescindible per a seguir mantenint el funcionament de l’entitat i els seus serveis, així com continuar treballant per a poder ampliar-los i millorar-los.

Vos pregam confirmeu assistència per tenir una previsió de l’aforament i poder garantir les mesures de prevenció degut a la situació sanitària.

Programació

Ordre del dia

-
Constitució i benvinguda del President d'ALAS
-
Lectura i aprovació de l'Acta anterior
-
Introducció a la situació actual d'ALAS
-
Aprovació dels comptes de 2020
-
Objectius pel futur associtatiu
-
Estratègies per assolir els objectius
-
Precs i Preguntes

Data

12 març 2021
Expired!

Hora

6:00 pm - 8:30 pm

Cost

Gratuït
Categories
ALAS

Organitzador

ALAS
Telèfon
680730303
Mail
alas@alas-baleares.com
Web
https://alas-baleares.com/