Dance4life a Mallorca, primera experiencia amb un equip de primera

ALAS ha estat l’entitat pionera de dansce4life a Espanya, però sempre s’ha organitzat a Eivissa. Ha arribat l’hora que Mallorca entri al moviment del canvi positiu.

Des de fa temps ens ho estaven reclamant, però ja ha arribat el moment de que l’illa de Mallorca conegui el nostre projecte i que els xavals i xavales dels instituts (principalment de Palma) puguin ballar al ritme de dansce4life.


L’equip de monitors i monitores ja està format i totalment preparat per començar en aquest mes els primers tallers. L’equip està format per sis persones: Oscar Muro, Catalina Nebot, Nestor Balle, Mónica Dosouto, Mar Gomila i Sara Jiménez. Les seves edats van entre els 23 i 31 anys i l’equip està coordinat per Marta Huguet, tècnica de prevenció d’ALAS a Mallorca.

Tot l’equip es va donar cita en les jornades de formació del passat mes de setembre a Barcelona. De la convivència d’aquests dies ha sorgit un equip molt cohesionat i que està desitjant posar-se a la feina en els tallers.


En l’equip comptam amb tres monitors/es soci-culturals, una sociòloga, una educadora social i una psicòloga que ballaran amb centenars de noies/is per explicar-los com és la proposta de dance4life per a què formin part del canvi positiu.

Estem tancant la participació de molts centres educatius en el projecte 2011. Podem avançar que ja tenim confirmats la participació d’IES Joan Maria Thomàs, IES Juniper Serra, IES Ramón Llull i IES Són Rullàn.

Si vols que el teu centre educatiu participi en dance4life, demana-ho al teu cap d’estudis i fes-li la proposta. Poden cridar-nos a ALAS al número 971 71 44 88 i la coordinadora del projecte, Marta Huguet, els explicarà tots els detalls que necessitin perquè el teu centre es sumi al projecte.

Texte: Lluís Ramis

Fotos: Alejandro Varela