18 de novembre: Concert Solidari a favor d’ALAS

cartel-mgmc-alas

 

Un cop més, el Mallorca Gay Men’s Chorus demostra que és molt més que un cor. Des dels seus inicis, el grup de cantaires s’ha esforçat -i bé que ho ha aconseguit- per marcar la diferència, no només a nivell artístic, sinó també visibilitzant la seva identitat social com un dels eixos principals de la seva marca.

En aquesta ocasió, i apropant-se l’1 de desembre, Dia Mundial de la Lluita Contra la Sida, s’han sumat a la causa i ens ofereixen un gran concert solidari. Es durà a terme el proper divendres, 18 de novembre, a les 20:30h al Centre Cultural Sa Nostra.

Els beneficis seràn destinats a ALAS, en mostra del seu -i el teu- recolzament a la batalla contra el VIH: Tant en la prevenció de noves transmissions, com en el treball constant que fa l’entitat per atendre social i psicològicament a totes aquelles persones afectades pel virus.

A més, no podem oblidar que l’estigma i la discriminació segueixen vigents, pel que és necessari que fem un front comú i estingir aquesta situació que no fa més que causar dolor a les persones seropositives.

T’esperem el 18 de novembre al que serà molt més que un gran concert, ja que la teva aportació és tant o més important que el magnífic espectacle que de ben segur ens oferirà el Mallorca Gay Men’s Chorus.

Però això no és tot, si no pots acudir a la cita i vols col·laborar amb ALAS, posem a la teva disposició un número de compte al que fer un donatiu: ES29 1465 0100 9719 0026 4813. No oblidis introduir la paraula “Donatiu” en el concepte.

Joan Viver
Coordinador d’ALAS