10 hores de proves del VIH a ALAS

Amb motiu del Dia de la Prova del VIH, el pròxim divendres, 18 d’octubre durem a terme una jornada de deu hores ininterrompudes de proves del VIH a la nostra seu de Palma. Qualsevol persona interessada podrà conèixer si està infectada del virus en quinze minuts, de forma gratuïta i confidencial.

Segons dades del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, quasi la meitat dels infectats pel VIH ho descobreixen de forma tardana. Això impedeix començar un tractament adequat a temps, per això aquest any ALAS ha elegit com lema “Per la detecció precoç” i recorda que fer-se el test a temps és signe de salut.

La jornada “Deu hores de proves del VIH” tindrà lloc de 10:00 a 20:00 a la seu d’ALAS a Palma, al Carrer General Riera, Nº3, 2 A. Tots els usuaris que ho desitgin podran rebre fins a 30 preservatius de forma gratuïta. Tot i que no és necessari cita prèvia, recomanam demanar-la trucant al 680 73 03 03 o enviant un e-mail a pruebavih@alas-baleares.com. Fins i tot es pot sol·licitar per Whatsapp.

No és l’única acció de conscienciació social que es duu a terme a les Illes Balears, ja que la plataforma Taula per la sida, de la que ALAS en forma part, publica un vídeo que també es difondrà en les xarxes socials sobre el coneixement de la gent del carrer sobre el VIH i la seva transmissió.